Volkswagen

Duik in de wereld van Volkswagen en vind jouw droomwagen aan fantastische prijzen dankzij onze saloncondities. Kom langs in onze concessie en ontdek wat jouw klantenvoordeel is. Waar wacht je nog op?

  • Verhoogd klantenvoordeel op verschillende modellen
  • Overnamepremie tot wel € 3.000
  • Sportbonus tot wel €2.000
  • Verlengde garantie tot 5 jaar en 90.000km

Maak hier je afspraak

saloncondities bij Volkswagen

Extra bonussen op Business en Limited Editons

Bovenop het klantenvoordeel profiteer je bij aankoop van een Limited Edition United, Improved Business Edition of een van onze ID.-modellen een extra bonus. De deelnemende modellen zijn niet alleen extra voordelig, ze zijn ook uitgerust met tal van opties. Kom langs en ontdek het voordeel op jouw favoriete model.

Afspraak met verkoper

Saloncondities bij Volkswagen - Business Edition

Niet te missen sportbonus

Houd jij wel van een sportieve wagen en word je blij van extra voordeel? Geweldig! Bij aankoop van een Volkswagen GTX, GTI, R of R-Line model profiteer je nu van een sportbonus tot wel €2.000. 

Saloncondities bij Volkswagen - Sportbonus

Gratis garantieverlenging

Ontvang bij aankoop van een nieuwe Volkswagen een garantieverlenging tot 5 jaar of 90.000 km. Is een verlengde garantie niets voor jou? Kies dan voor een extra korting op een WeCare Gold of een WeCare platinum onderhoudscontract.

Saloncondities bij Volkswagen - verlengde garantie

Aantrekkelijke overnamepremies

Stap nu moeiteloos over naar een nieuwe Volkswagen met onze aantrekkelijke overnamepremies! Ruil je huidige wagen in en geniet van een bonus tot wel €3.000 BTWi bovenop de waarde van je wagen.

Wat is mijn oude wagen nog waard

Saloncondities bij Volkswagen - overnamebonus

Korting op een EDI laadpaal

Koop een 100% elektrisch model van Volkswagen en geniet van €500 korting op een laadpaal van EDI. Bovendien maken bepaalde ID.-modellen kans op de 'Vlaamse Premie op Zero-Emissie voertuigen' tot €5.000. Meer weten? Onze experts maken je graag wegwijs.

Maak je afspraak

Saloncondities bij Volkswagen - laadpaal
De aanbiedingen zijn geldig voor particulieren bij aankoop van een nieuwe Volkswagen tijdens de periode van 15/12/2023 t.e.m. 31/01/2024, bij de deelnemende erkende Volkswagen-concessiehouders in België. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 30/09/2024. Met uitzondering van de Caddy, Caddy Maxi, Multivan, California, Amarok en ID. Buzz waar de voorwaarden van de commerciële actie kunnen verschillen. Meer info bij de deelnemende erkende Volkswagen-concessiehouders in België. Indien het bestelde voertuig meerdere uitrustingen van hetzelfde type (standaard/Pack/optie) bevat, zal slechts een uitrusting naar keuze van de verkoper geleverd worden zonder prijsaanpassing. Informaties onder voorbehoud van eventuele encodingsfouten. Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn. In onze prijzen is de BTW inbegrepen, behalve als het tegendeel vermeld wordt.
Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.
1Voorwaardelijke overnamecheque afgetrokken. De overnamecheque is onderworpen aan voorwaarden. De waarde van de cheque zal aan de overnamewaarde van uw huidige voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper (één cheque per aankoop).
2AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag op maximum 36 maanden en met vaste debetrentevoet van 6,49 %, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden, uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag dat verschuldigd is onder de lening op afbetaling, en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse afbetaling.  Aanbod voorbehouden aan particulieren op alle nieuwe voertuigen van het -gamma van 02/10/2023 tot en met 06/11/2023. Maximum kilometeraantal per jaar: 10000 km. 
3Het klantvoordeel is de som van de korting, de voorwaardelijke overnamepremie, de stockbonus en eventuele het klantenvoordeel op Business uitvoering / Move speciale serie.