Complete mobiliteitsoplossingen

Als vertegenwoordigers van een merkengroep, kunnen we een breed scala aan personen- en lichte bedrijfsvoertuigen aanbieden. Waardoor elke bestuurder en vlootbeheerder de perfecte match kan vinden. Profiteer van schaalvoordelen dankzij ons diverse aanbod.

Als vlootbeheerder weet je dat het beheer begint bij de levering van de auto aan de bestuurder. Onze mobiliteitsadviseurs begeleiden je bij alle aspecten hiervan. Van het vinden van passende mobiliteitsoplossingen bij onderhoud of reparaties tot het aanbieden van elektrische steps als "last mile" oplossing. Met onze state-of-the-art Wondercar carrosserieafdeling genieten we een uitstekende reputatie bij de meeste verzekeringsmaatschappijen en herstellen we voertuigen van alle merken met behulp van de nieuwste en meest efficiënte herstelmethoden.

Centrale aanspreekpunt

Om het jou als vlootbeheerder eenvoudig te maken, fungeert de mobiliteitsadviseur als jouw centrale aanspreekpunt voor alle structurele vragen, ongeacht het merk binnen de Volkswagen Groep: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Ons doel? Jou, als (fleet)klant, begeleiden om bedrijfsmobiliteit op de meest optimale, duurzame en professionele wijze vorm te geven en deze standaard te handhaven.

Ons motto? Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Fleetafdeling Groep-Lac-Verschaeren

Wil jij ook ontdekken wat onze mobiliteitsadviseurs voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 
Stuur een mailtje naar fleet@demobiliteitsmakelaar.be en je hoort snel van ons! 

Ontdek onze merken

Contacteer ons

Frederic Larbi

Fleet business unit

Head Fleet Business Unit
0474 20 97 45
Frederic.larbi@demobiliteitsmakelaar.be 
Sander Van Gulck

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0475 65 97 78
Sander.vangulck@demobiliteitsmakelaar.be
Björn Hanssen

Mobiliteitsadviseur

Senior mobiliteitsadviseur
0492 98 19 74
bjorn.hanssen@demobiliteitsmakelaar.be