Financiering en leasing voor particulieren

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van je wagen vergemakkelijkt. Met een Klassieke Financiering kan je jouw terugbetalingen immers spreiden in de tijd. Je betaalt elke maand een vast bedrag terug(1).

AutoCredit

Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij je slechts het werkelijke gebruik van je wagen betaalt(1).

Je weet nog niet welke formule het meest voordelig is voor jou? Vind jouw ideale formule in een paar klikken!

Meer informatie 

Financiële diensten voor professionelen

Wij helpen je met de keuze van de formule op maat van jouw noden zodat je kan genieten van onze voordelige tarieven. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten. Als mobiliteitspartner staan onze medewerkers steeds klaar om je te begeleiden doorheen alle stappen van jouw contract zodat je met een gerust gemoed de baan op kan. Naast de eenvoud en tijdswinst die je boekt door onze one-stop-shopping kan je ook genieten van een aanloopvoertuig in afwachting van levering.

Verhuur op Lange Termijn

Wil je het administratief beheer van jouw bedrijfswagen verlichten? Dan is de Verhuur op Lange Termijn de ideale oplossing voor jou(1)!

Financiële Leasing

Met deze formule huur je een bedrijfswagen waaraan je interessante diensten op maat kan toevoegen. Je schrijft de wagen af op de balans van jouw boekhouding. Bij afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 3% tot 15% van de catalogusprijs(1).

Financiële Renting

Een leaseformule waarmee je jouw kredietcapaciteit behoudt. Je brengt het maandelijkse bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast(2). Na afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 16 tot 20% van de catalogusprijs(1).

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van jouw wagen vergemakkelijkt. Je kan je terugbetalingen immers spreiden in de tijd. Bovendien betaal je elke maand een vast bedrag terug dat je onmiddellijk kent(3).

Weet je nog niet welke formule het meest voordelig is voor jou? Vind jouw ideale formule in een paar klikken!

Vind hier je ideale formule

(1)  Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten die afgesloten zijn bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)(2)  Afhankelijk van uw boekhoudkundige en fiscale situatie kan dit variëren (IFRS …). Het boekhoudkundig regime  kan van huurder tot huurder verschillen.(3)  Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.  Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be