Financiering en leasing voor particulieren

Steeds meer mensen die geen bedrijf zijn, zoeken andere manieren om bijvoorbeeld een nieuwe auto te betalen. Dat is omdat je nu eenmaal een auto nodig hebt voor je werk, om je kinderen rond te brengen, voor hobby's, boodschappen enzovoort. We hebben drie verschillende opties die passen bij wat jij nodig hebt, en ze zijn ook nog eens goed geprijsd.

Private Lease

Bij de Private Lease-formule geniet je van alle voordelen die normaal gezien voorbehouden zijn aan zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven omdat je de wagen huurt op lange termijn (1).

AutoCredit

Dit is een flexibele financieringsformule die je toelaat lagere maandelijkse bedragen te betalen. Bij afloop van dit contract kan je je wagen houden of kiezen voor een nieuw model (1).

Klassieke Financiering

Bij een Klassieke Financiering is de aankoop van jouw wagen minder belastend voor je budget want de betalingen worden gespreid in de tijd. Bovendien ken je onmiddellijk het bedrag van de maandelijkse afbetalingen (3).

Vergelijken

Private Lease

Private lease is overgekomen van de zakelijke markt en wordt steeds geliefder bij individuele personen. Met deze regeling kies je een auto op maat, al dan niet met extra opties en verzekeringen, die je vervolgens via onze voor een langere periode huurt (van 24 tot 60 maanden). Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken en wordt alles geregeld tegen een betaalbaar maandbedrag, afhankelijk van de gekozen auto.

Private Lease

AutoCredit

AutoCredit is een aanpasbare financiering met lage maandelijkse betalingen, waarbij je alleen betaalt voor het daadwerkelijke gebruik van de auto. Aan het einde van het contract heb je drie keuzes:

1. Word eigenaar van de auto door de laatste verhoogde maandelijkse afbetaling te voldoen.
2. Ruil de auto in en kies een nieuw model uit onze showrooms.
3. Lever de auto in zonder verdere verplichtingen.

Klassieke Financiering

Met de traditionele financiering betaal je maandelijks een vast bedrag, waardoor de auto aan het einde van het contract, wanneer deze volledig is afbetaald, jouw eigendom wordt.

Meer weten

Financiële diensten voor professionelen

We helpen je graag bij het vinden van een financieringsplan dat past bij jouw bedrijf, zodat je kunt profiteren van onze gunstige tarieven. Onze mobiliteitsexperts zijn altijd beschikbaar als partners om je door alle stappen van je contract te begeleiden, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Wij nemen alle financiële en administratieve zaken voor onze rekening.

Verhuur op Lange Termijn

Met een 'Verhuur op Lange Termijn' of een operationele leasing huur je een bedrijfswagen die je na afloop van het contract terug inlevert. Dit kan met de diensten en services die jij wenst (1).

Financiële Leasing

Met deze formule huur je een bedrijfswagen waar je interessante diensten op maat kan aan toevoegen. Je schrijft de wagen af op de balans van jouw boekhouding. Bij afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoop-optie van 3% tot 15% van de catalogusprijs (1).

Financiële Renting

Een leaseformule waarmee je jouw kredietcapaciteit behoudt. Je brengt het maandelijkse bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Na afloop van het contract kan je de wagen overkopen tegen een vooraf vastgelegde aankoopoptie van 16 tot 20% van de catalogusprijs (1).

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van jouw wagen makkelijker maakt. Je kan je terugbetalingen namelijk spreiden in de tijd. Bovendien betaal je elke maand een vast bedrag terug dat je onmiddellijk kent (3).

Benieuwd welke formule het voordeligst is voor jou en jouw bedrijf? Vind de ideale formule in een paar klikken!

Vind hier je ideale formule

(1)  Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten die afgesloten zijn bij  D'Ieteren Lease N.V. (filiaal en verbonden kredietagent van D'Ieteren Finance KBO 0841046715). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058)(2)  Afhankelijk van uw boekhoudkundige en fiscale situatie kan dit variëren (IFRS …). Het boekhoudkundig regime  kan van huurder tot huurder verschillen.(3)  Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.  Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, en verbonden agent (FSMA 109705A) van Cardif Assurance Vie (Code 979), rekenning IBAN: BE 97 4829 0680 3149; info@vdfin.be