Met een nieuwe wagen rijden, hoeft niet duur te zijn...

Skoda Fabia

Fabia
Beschikbaar vanaf €279/maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen Polo

Polo
Beschikbaar vanaf €299 /maand

36 maanden - Private Lease

Volkswagen ID.5


Beschikbaar vanaf €329/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen ID.4


Beschikbaar vanaf €353/maand
36 maanden - Private Lease - Buitengewone stockkorting

Volkswagen T-Roc

T roc
Beschikbaar vanaf €359/maand

36 maanden - Private Lease

Audi Q2

Q2
Beschikbaar vanaf €375/maand

36 maanden - Private Lease

Audi A3

A3 SB
Beschikbaar vanaf €405/maand

36 maanden - Private Lease

Wat is Private Lease?

Ontdek waarom Private Lease momenteel zo populair is. Meer en meer mensen ervaren het gemak van Private Lease en genieten zorgeloos van een splinternieuwe auto zonder hun spaargeld aan te spreken. Maar wat houdt Private Lease eigenlijk in?

Met Private Lease rijd je altijd in een gloednieuwe auto die volledig aan jouw wensen voldoet. Elke dag ervaar je ultiem comfort voor een vast all-in maandbedrag. Alle kosten en zorgen worden voor 100% uit handen genomen: van huur van de auto tot afleverkosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, schadeherstel, glasreparatie, pechhulp onderweg en BTW. Je betaalt alleen voor de brandstof, boetes en je eigen risico bij niet-verhaalbare schade. Na afloop van je contractperiode kun je de auto eenvoudig inleveren voor een nieuwe of je huidige auto verlengen.

 

Wat is standaard inbegrepen?

Maandelijkse huur voertuig

+ Inbegrepen diensten:

 Onderhoud en herstellingen
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)
 Rechtsbijstand en bestuurdersverzekering
 Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting

Afspraak met verkoper

 

Welke extra opties zijn mogelijk?

Banden: Maak je geen zorgen over de aanschaf en vervanging van banden. D'Ieteren Lease zorgt ervoor dat jouw voertuig altijd voorzien is van de juiste banden, voor veilig en comfortabel rijden.

D'Ieteren Lease bijstand: Onze uitgebreide bijstandsservice staat altijd paraat. Als je onderweg pech hebt, bieden wij snelle en professionele hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo kun je met een gerust hart op weg waar je ook naartoe gaat.

Vervangwagen: Bij onderhoud, reparaties of andere situaties waarin je auto tijdelijk niet beschikbaar is, bieden wij een vervangwagen aan. Zo blijf je altijd mobiel en hoef je jouw dagelijkse routine niet te onderbreken.

Tankkaart: Met de tankkaart van D'Ieteren Lease geniet je van het gemak van directe betaling bij tankstations. Tanken wordt eenvoudig en probleemloos, zonder bonnetjes te bewaren of achteraf te declareren.

Ontdek waarom andere voor Private Lease kozen

'Volledige ontzorging'

Mario, 22 jaar, schoolverlater

"Mijn eerste wagen kiezen is geen gemakkelijke zaak en al zeker niet de financiering ervan. Private Lease zorgt voor een eenvoudig budgetbeheer en neemt alle risico's weg omtrent onderhoudskosten en wederverkoop."

Voordelen zoals voor professionelen'

Véronique, 65 jaar, net op pensioen

"Ik ben altijd een bedrijfswagen gewoon geweest. Het was voor mij dan ook een verademing om te kunnen kiezen voor Private Lease, met de voordelen van een professional, waar alle gedoe uit handen wordt genomen."

'De juiste wagen voor de juiste fase'

Valérie, 36 jaar, levensgenieter

"Ik weet niet goed hoe de komende jaren er zullen uitzien dus ik wil een elektrische wagen die past bij mijn huidige levensfase. Na afloop van contract kan ik gewoon met een nieuw model de baan op. Waarom me vastpinnen aan één wagen voor een lange duur?"

Afspraak met verkoper