Waarom al 18.196 klanten ons hun vertrouwen gaven

Al 18.196 mensen gaven ons hun exclusieve vertrouwen. Bij Groep-LAC-Verschaeren werkt ons gespecialiseerd team elke dag extra hard om dat vertrouwen te behouden en te verdienen, bij alle klanten. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij zorgen niet alleen voor je wagen maar ook voor jou! We zijn dan ook trots dat al 18.196 klanten de voorkeur geven aan onze garage.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap van tevreden klanten die dagelijks profiteren van exclusieve voordelen. Ervaar zelf waarom onze garage jouw ideale partner is.

Duid ons aan als jouw unieke dealer

Als je ons aanduidt als jouw unieke garage geniet je van vele exclusieve voordelen. Zo kunnen onze medewerkers mee volgen en jou contacteren bij meldingen die de auto automatisch naar ons zal sturen. Dan kunnen we zo kort op de bal spelen en jouw rijcomfort alleen maar verbeteren door je volledig te ontzorgen. Wat kan je verwachten? Snellere service, meer mogelijkheden, bij meldingen hoef jij niets te doen want wij contacteren jou zelf, vlottere communicatie,...

Waarom connecteren?

Ontdek de voordelen van een geconnecteerde wagen waarbij je eenvoudig gegevens kunt uitwisselen tussen je smartphone en auto. Blijf up-to-date met informatie over kilometerstand, chassisnummer en brandstofpeil en controleer zelfs de tijd tot je volgende serviceafspraak. Lees verder voor meer voordelen!

Wat zijn mijn exclusieve voordelen?

Ontdek de voordelen van de connectiviteitsdiensten van je wagen die verbonden zijn met het internet. Geniet van meer comfort, entertainment en ondersteuning in noodsituaties. Profiteer van snelle pechhulp, realtime verkeersinformatie, locatievoorziening, streaming en webradio, en herinneringen voor onderhoud. Blijf verbonden met je auto via je smartphone, waar je ook bent en bedien functies zoals deurvergrendeling, lichten, alarm en claxon.

Hoe connecteer ik mijn wagen?

Mijn Volkswagen connecteren
Mijn Audi connecteren
Mijn Skoda connecteren