De automobielsector is hem met de paplepel ingegeven en het was dan ook een logische stap voor David om sitemanager te worden van een autogarage. Het leiden van een team dat resultaten behaalt en tegelijk plezier maakt, is voor hem de perfecte balans.

“Mijn vader is altijd fleetmanager geweest. Ik mocht dus regelmatig mee naar events en voorstellingen van nieuwe wagens. Als kind is dat heel impressionant en daar is de passie voor auto’s ontstaan. Toch heb ik altijd in de veilingwereld gewerkt. Daar passeerden af en toe ook wel auto’s maar dan eerder tweedehandswagens. Toen ik me begon af te vragen hoe het eraan toe zou gaan aan de kant van de nieuwe wagens, heb ik de stap gezet.”

Ons team, uw oplossing

“Als sitemanager heb je veel verantwoordelijkheden. Je moet resultaten halen maar er ook voor zorgen dat jouw mensen tevreden zijn. Dat is voor mij de perfecte balans, een sterk en hecht team opbouwen in een leuke werksfeer en tegelijk presteren.”

“Dat is ook wat de klanten willen. Ontvangen worden in een aangename en vriendelijke sfeer maar ook goed geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen. Dat is iets waar we elke dag aan werken. Onze slogan is niet voor niets: Ons team, uw oplossing.”

Meet David

"Hier zijn klanten geen nummmer"

“Onze mensen maken ook echt het verschil. Hier zijn klanten geen nummer en worden ze niet 10 keer doorgestuurd naar een collega. We zoeken steeds samen naar een oplossing voor de klant, eender welke oplossing dat is. Een open en eerlijke communicatie is heel belangrijk zowel intern als extern. En juist daarom moeten klanten voor Groep LAC-Verschaeren kiezen.”

“De dag voor de lockdown zal ik nooit vergeten”

“Een moment in mijn carrière dat ik nooit zal vergeten, is de laatste dag op het werk voor de coronalockdown begon. Het moment dat iedereen besefte dat we elkaar een hele tijd niet meer gingen zien, was echt een moment van samenhorigheid. Dat gevoel van een hecht team dat elkaar echt ging missen, was toen zo sterk dat me dat altijd zal bijblijven. En dan merk je pas dat onze mensen echt het verschil maken.”

Meet David

Leer ons volledige team kennen

Waar onze familie jouw familie leert kennen. Bij Groep LAC-Verschaeren sta jij als klant centraal. Lees de verhalen van onze mensen en vertrouw net als 18.196 andere klanten op het team van Groep LAC-Verschaeren!

#MeetOnsTeam