Ontdek onze familie

#MeetMyriam

Myriam werkt al 15 jaar bij Groep LAC-Verschaeren en is toevallig in de rol van verkoopster beland. Dat ze af en toe meer psycholoog is dan autoverkoopster, neemt ze er graag bij. En de klant? “Die is gewoon deel van onze familie.”

Meet Myriam

#MeetKristof

Kristof is sinds 3 jaar verkoper bij de tweedehandsafdeling van Groep LAC-Verschaeren. "Vanaf het eerste moment dat ik hier aankwam, voelde ik mij meteen thuis." Wil je weten waarom hij onze concessie aanraadt? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Meet Kristof

#MeetDavid

De automobielsector is hem met de paplepel ingegeven en het was dan ook een logische stap voor David om sitemanager te worden van een autogarage. Het leiden van een team dat resultaten behaalt en tegelijk plezier maakt, is voor hem de perfecte balans.

Meet David

#MeetPeter

Peter werkt al 16 jaar bij Groep LAC-Verschaeren. "Ik zorg ervoor dat de administratie van de nieuwe wagens goed verloopt en dat klanten zonder zorgen hun nieuwe wagen kunnen afhalen." Benieuwd wat hij zo leuk vindt aan zijn job? Lees dan zeker verder.

Meet Peter

#MeetRudy

Al 30 jaar doet Rudy zijn job als Aftersales Manager met veel liefde. Maar zijn carrière begon al op zijn 12 jaar. Daarna werd de familie bij Groep LAC-Verschaeren alleen maar groter en maakte hij vrienden voor het leven. “Ik ben de garage heel dankbaar.”

Meet Rudy

#MeetStef

Stef werkt bijna 9 jaar bij Groep LAC-Verschaeren als klantenadviseur. "Wij zoeken altijd als 1 team naar een oplossing. Daarom moeten klanten voor ons kiezen." Bekijk zijn video en leer Stef beter kennen! 
 

Meet Stef

#MeetHeidi

In augustus is Heidi al 23 jaar een van de vaste gezichten bij Groep LAC-Verschaeren. Het persoonlijk contact met de klanten, de verschillende functies en af en toe een feestje zorgen ervoor dat ze haar job met liefde en plezier doet. “De tijd vliegt als je je amuseert!”

Meet Heidi

#MeetPhilip

Philip werkt als manager van de carrosserie bij Groep LAC-Verschaeren. “Ik ben misschien de verantwoordelijke van onze carrosserie, maar het kloppend hart wordt vertegenwoordigd door mijn team. Bij Wondercar zijn we gespecialiseerd om alle merken te herstellen.”

Meet Philip 

#MeetKurt

Al 18 jaar werkt Kurt bij Groep LAC-Verschaeren maar eigenlijk zit hij al van kinds af aan in de sector. “Alles wat met auto’s te maken had, vond ik interessant. Ik heb dan ook veel functies doorlopen voor ik verantwoordelijke werd.” Meer weten? Lees dan zeker zijn artikel!

Meet Kurt