In augustus is Heidi al 23 jaar een van de vaste gezichten bij Groep LAC-Verschaeren. Het persoonlijk contact met de klanten, de verschillende functies en af en toe een feestje zorgen ervoor dat ze haar job met liefde en plezier doet. “De tijd vliegt als je je amuseert!”

“Ik ben hier begonnen als poetsvrouw maar doe ondertussen veel meer dan dat. Zo vervoer ik regelmatig auto’s tussen onze concessies in Lier en Heist-op-den-Berg of ga ik onderdelen halen. De Audi Approved Plus wagens allemaal mooi op een lijn zetten, is ook mijn taak. Af en toe ben ik chauffeur van de breng- en haalservice en natuurlijk zorg ik ook nog altijd voor propere showrooms en wagens. Als je zo begint te tellen, is 23 jaar toch al een hele periode. Maar de tijd vliegt als je je amuseert en dat is hier zeker het geval!”

Één grote familie

“Bij Groep LAC-Verschaeren zijn we één grote familie. Iedereen hangt heel erg aan elkaar. We helpen elkaar waar nodig, we communiceren onderling heel goed en we vergeten zeker geen plezier te maken. Dat is volgens mij de sleutel tot succes en ook de reden waarom ik al zo lang met dezelfde collega’s mag werken.”

“De klanten merken die familiale sfeer ook en kunnen dat zeker appreciëren. Er zijn zelfs mensen die specifiek naar mij vragen voor de breng- en haalservice. Ik doe dat met plezier. Dat persoonlijk contact met de klanten en onderweg een babbeltje doen, daar haal ik echt voldoening uit.”

Meet Heidi

“Het voelde als een groot familiefeest”

“Ik zal nooit de opening van de nieuwe showroom in Heist-op-den-Berg vergeten. Dat is nu zo’n 9 jaar geleden maar ik weet nog dat het toen heel koud en glad was buiten. Het was een gezellig feest met alle collega’s maar eigenlijk voelde het aan als een groot familiefeest. Die gezelligheid is er eigenlijk altijd. Zo doen wij bijvoorbeeld elk jaar mee met ‘Foute Kersttruiendag’. Klanten zien mij hier dan al van ’s morgens rondlopen met rendier-oren en kunnen er wel mee lachen.”

“Als ik een wagen moet kiezen, zou ik sowieso voor een Audi gaan. De Audi e-tron GT is echt magnifiek. Maar voor mij zou een van de Q-modellen toch handiger zijn. Ik zit graag wat hoger, dan heb ik een beter overzicht en dat stapt makkelijk in en uit.”

Meet Heidi

Een warm onthaal

“Klanten moeten echt voor Groep LAC-Verschaeren kiezen omdat ze nergens anders zo warm onthaald worden. We geven altijd de volle 100% om iedereen te helpen en zien graag onze familie groter worden.”

Leer ons volledige team kennen

Waar onze familie jouw familie leert kennen. Bij Groep LAC-Verschaeren sta jij als klant centraal. Lees de verhalen van onze mensen en vertrouw net als 18.196 andere klanten op het team van Groep LAC-Verschaeren!