Al 18 jaar werkt Kurt bij Groep LAC-Verschaeren maar eigenlijk zit hij al van kinds af aan in de sector. “Alles wat met auto’s te maken had, vond ik interessant. Ik heb dan ook veel functies doorlopen voor ik verantwoordelijke werd.”

“Ik ben, zoals je wel kan zeggen, geboren in de sector. Mijn ouders hadden vroeger ook een garage en ik ben daar meegegroeid. Van kinds af aan werkte ik al aan brommers en fietsen, later is dat geëvolueerd naar auto’s en dus ook mijn carrière. Zoals velen ben ik dan ook begonnen in de werkplaats met een leercontract. Op 18-jarige leeftijd heb ik eerst mijn legerdienst gedaan en daarna ben ik in dienst gegaan als mekanieker in de garage van mijn ouders.”

Van mekanieker tot werkplaatsverantwoordelijke

“Hoewel ik de job heel leuk vond, ben ik na een tijdje overgeschakeld naar de verkoopafdeling. Daarna kwamen de functies van magazijnier, receptionist en uiteindelijk werkplaatsverantwoordelijke op mijn pad. Toen mijn ouders stopten met de zaak, ben ik hier beland en na 18 jaar zit ik hier nog steeds enorm graag.”

Meet Kurt

“Tevreden klanten geven me veel voldoening”

“Ik haal heel veel voldoening uit klanten die tevreden zijn en dan vooral als ze positieve commentaar geven over de werken die wij doen. Mensen zien namelijk enkel wat er aan de desk of in de showroom gebeurt maar niet wat daar allemaal achter gebeurt. Als ze daar dan complimenten over geven, besef ik telkens waarom ik deze job zo graag doe.”

“Groep LAC-Verschaeren onderscheidt zich echt op persoonlijk vlak. De klant staat rechtstreeks en heel nauw in contact met onze mensen. Zo kunnen we een duidelijke uitleg geven en zoeken we steeds samen met de klant naar de beste oplossing. Iedereen kan dus met alle vragen hier terecht en we proberen die altijd zo goed mogelijk op te lossen.”

Meet Kurt

"Af en toe gaan we eens een pint drinken"

“Dat persoonlijk contact met de klant in combinatie met al deze leuke collega’s, maakt mijn job echt fantastisch. We hebben een heel hecht team en we komen heel goed overeen. We communiceren ook heel goed met elkaar waardoor de samenwerking vlot verloopt. Na de uren gaan we samen al eens een pint drinken of op uitstap. Die leuke, familiale sfeer willen we ook overbrengen naar onze klanten.”

Leer ons volledige team kennen

Waar onze familie jouw familie leert kennen. Bij Groep LAC-Verschaeren sta jij als klant centraal. Lees de verhalen van onze mensen en vertrouw net als 18.196 andere klanten op het team van Groep LAC-Verschaeren!