Al 30 jaar doet Rudy zijn job als Aftersales Manager met veel liefde. Maar zijn carrière begon al op zijn 12 jaar. Daarna werd de familie bij Groep LAC-Verschaeren alleen maar groter en maakte hij vrienden voor het leven. “Ik ben de garage heel dankbaar.”

“Op mijn 12 jaar ben ik beginnen werken in het benzinestation bij garage Docx in Lier (later Liers Auto Center). Wij hadden het thuis niet heel breed dus er moest geld verdiend worden. Ik werkte daar samen met mijn broers en weet nog goed dat Herman Vanderpoorten, voormalig burgemeester van Lier, af en toe bij ons kwam tanken. Het was toen vechten om hem te mogen bedienen want ons inkomen hing af van de fooien en hij was altijd heel gul.”

“Vanaf mijn 14 jaar ben ik gestart in de garage met een leercontract en toen ik 18 werd, in 1981, ben ik vast begonnen. Auto’s hebben mij altijd geïnteresseerd. Ik heb dan ook heel wat functies doorlopen in de garage: van technieker naar elektricien, magazijnier, verkoper en nu zo’n 30 jaar werkplaatsverantwoordelijke. De volgende stap is het pensioen (lacht).”

“Wij werken niet met massa maar met mensen”

“Ik doe deze job enorm graag. Ik heb dan ook het geluk gehad om meer dan 25 jaar lang met een vast team te mogen werken. Dan ben je niet alleen collega’s maar word je familie. Daarom vind ik het zo belangrijk om regelmatig met de collega’s activiteiten te doen buiten het werk. Wanneer er een leuke sfeer is op de werkvloer, kan je dat ook overbrengen naar je klanten.”

“Die familiale sfeer is wat ons onderscheid van de andere garages. Klanten kunnen hier binnenspringen voor eender wat. Ze zijn hier geen nummer maar deel van onze familie en dat merken ze. Deze ochtend nog was er een klant die ik ondertussen 51 jaar ken, nog van in de ‘naftstatie’. Wanneer iemand dan persoonlijk naar mij vraagt, besef ik waarom ik deze job zo fantastisch vind.”

“Als verantwoordelijke vind ik het ook belangrijk om tussen mijn mensen te werken. Je kan volgens mij geen goede teamleader zijn als je niet hoort en ziet wat er gebeurt. Bovendien kunnen we op die manier nog harder werken aan onze kwaliteit en klantentevredenheid. Zo proberen we onze klanten steeds binnen de 3 weken verder te helpen terwijl je bij andere garages soms 2 maanden moet wachten. Deze kwaliteit in samenwerking met een goede communicatie en een leuke familie waar je in terechtkomt, is volgens mij de sleutel tot succes. Wij werken namelijk niet met massa maar met mensen.”

Meet Rudy

Een speciale band met de Volkswagen Golf

“Ik ben altijd een Volkswagen-liefhebber geweest. Vroeger was mijn favoriete wagen een Volkswagen Karmann Ghia of de Volkswagen Scirocco. Maar heel mijn leven en carrière heb ik samen met de VW Golf doorgebracht en dat is toch wel speciaal.”

Meet Rudy

Vrienden voor het leven

“Ik heb al een mooie carrière achter de rug hier en ben heel dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Ik ben echt meegegroeid met de garage. Er zijn collega’s van vroeger die ik nog regelmatig zie en die echt vrienden voor het leven zijn geworden. Die band is voor mij heel belangrijk en dat wil ik elke dag overbrengen naar zowel mijn collega’s als de klanten. Want bij Groep LAC-Verschaeren zijn we 1 grote familie.”

Leer ons volledige team kennen

Waar onze familie jouw familie leert kennen. Bij Groep LAC-Verschaeren sta jij als klant centraal. Lees de verhalen van onze mensen en vertrouw net als 18.196 andere klanten op het team van Groep LAC-Verschaeren!