Volkswagen Caddy California

De Caddy California is gebaseerd op de nieuwe en vijfde generatie Volkswagen Caddy. Met extra ruimte en een uitgebreide camperuitrusting biedt hij optimaal comfort. Voorzien van een groot uitklapbaar bed met schotelveren en een hoogwaardige matras voor een goede nachtrust. De tweede zitrij kan worden verwijderd voor extra opbergruimte. Met een handige minikeuken en de mogelijkheid om een tent aan de wagen te bevestigen voor extra leefruimte.

Deze camper is beschikbaar vanaf 49 euro per dag.

Volkswagen California Ocean

De California Ocean biedt alles voor twee of vier personen: een tweepersoons achterbank die omklapt tot een bed, een elektrisch hefdak met een tweepersoonsbed, een aluminium keuken met spoelbak, tweepits kooktoestel en een compressorkoelkast. De keuken heeft voldoende opbergruimte en is afgedekt met een glasplaat. Ook zijn er buitenstoelen en een opbergbare buitentafel beschikbaar. Met twee interieuraccu’s en diverse kasten waaronder een kledingkast en een vliegtuigkast biedt het flexibiliteit en opbergruimte. Alle kasten zijn solide en rammelen niet tijdens het rijden.

Deze camper is beschikbaar vanaf 150 euro per dag.

 

Volkswagen Grand California

De Volkswagen Grand California biedt een reiservaring met alle comfort van thuis, inclusief keuken, zit- en slaapruimte, en een complete badkamer met douche en toilet. De Grand California 600 heeft ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, met een groot dwars bed van 1.95 x 1.40 meter en optionele hoogslapers van bijna 1.70 meter. De Grand California 680 is speciaal ontworpen voor twee personen en voelt aan als een luxe hotelkamer, met een ruim bed van 200 x 170 cm, veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.

Deze camper is beschikbaar vanaf 170 euro per dag.

Heb je vragen, stel ze hier.

Volkswagen california in de bergen
Foto 1 / 1